Maastricht Bereikbaar-panel

Vind je het leuk om jouw mening te delen over de bereikbaarheid van Maastricht en Zuid-Limburg en bijvoorbeeld slim werken en reizen van/naar het werk? Als je je aanmeldt voor ons Maastricht Bereikbaar-panel ontvang je af en toe een enquête over mobiliteit, reiskeuzes en bereikbaarheid. Jouw mening is zeer waardevol en helpt ons bij het verbeteren van de bereikbaarheid van Maastricht en de regio!

Punten sparen

Je spaart zelf iedere keer punten als je een enquête invult. Met die punten maak je kans op mooie prijzen. Hoe meer punten je spaart met onze enquêtes, hoe meer kans je maakt op de prijzen die Maastricht Bereikbaar jaarlijks verloot onder alle panelleden. Je kunt daarbij zelf aangeven voor welke prijs je graag in aanmerking komt. 

Aanmelden en meer informatie

Jouw deelname aan ons panel is zoals gezegd voor ons heel waardevol, tegelijkertijd is je lidmaatschap geheel vrijblijvend en is je privacy volledig gewaarborgd. Aan- en afmelden kan heel gemakkelijk via www.maastrichtbereikbaarpanel.nl. Voor het beheer van dit panel werkt Maastricht Bereikbaar samen met onafhankelijk onderzoeksbureau FlyCatcher. Heb je vragen over het panel en de manier van onderzoeken, stuur dan een e-mail naar helpdesk@flycatcher.nl.