Toutes les pages du site ne sont pas disponibles en français. Sitemap

Medewerkers aangesloten werkgevers bedankt!

Jaarlijks houden wij een onderzoek over duurzame mobiliteit onder de medewerkers van de ruim 30 bij ons aangesloten werkgevers. Via deze zogenaamde effectmeting evalueren we onze acties, producten en diensten die we in 2018 bij de werkgevers hebben uitgevoerd. De medewerkers krijgen vragen voorgeschoteld als: Ben jij slimmer gaan reizen? Lever je een bijdrage aan een beter milieu en persoonlijke vitaliteit?

We willen alle deelnemers aan de effectmeting graag bedanken. Alleen door jullie bijdrage kunnen we onze resultaten in kaart brengen en onze producten en diensten blijven verbeteren. Om onze waardering te onderstrepen, maken alle deelnemers kans op mooie prijzen met alshoofdprijs een e-bike van € 2.500. Deze maand hebben we de prijswinnaars samen met het onderzoeksbureau willekeurig getrokken. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht over hun gewonnen prijs.  

Blij verrast

Ook Frauke Theeuwen werkzaam bij de Gemeente Maastricht was blij verrast toen ze in de e-mail van Maastricht Bereikbaar las dat ze de e-bike had gewonnen: “Via de probeeractie ‘Ontdek de e-bike’ van Maastricht Bereikbaar was ik zelf al enthousiast geworden over een e-bike en daarom heb ik er afgelopen voorjaar eentje aangeschaft. De gewonnen e-bike is dus niet voor mij, maar geef ik graag cadeau aan mijn man die deze maand jarig is.”

Samen fietsen in het weekend

“Ik fiets met mijn e-bike vanuit mijn woonplaats Einighausen naar mijn werk in Maastricht. Mijn vriend, Ard Höngens, kan dat als servicemonteur niet, maar fietst graag in het weekend om lekker even uit te waaien. Hij ruilt zijn mountainbike nu om voor een sportieve e-bike. Zo kunnen we sportief samen fietsen in het weekend als we allebei vrij hebben. Voorheen was hij veel te snel voor mij! Dus dubbelop bedankt Maastricht Bereikbaar voor deze mooie prijs!”