Helaas... Deze actie is afgelopen.

Bekijk de huidige acties

Winterfietsen is niet alleen lekker en gezond, maar ook goed voor het milieu. Met elke adem die je uitstoot, komen er weer minder uitlaatgassen in de lucht. Doe mee aan de winteractie en laat zien hoe jij ook dit seizoen weer en wind trotseert. Inspireer anderen en je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen!

Wat houdt de actie in?

We stimuleren iedereen in de koude maanden te blijven fietsen. Elke maand doet een speciaal promoteam een andere gemeente in Zuid-Limburg aan om daar winterfietsen onder de aandacht te brengen. In november zijn we in Maastricht. In december en januari in Heerlen en in januari en februari in Sittard-Geleen. 

Hoe doe je mee?

Dat is heel eenvoudig: door deze winter gewoon de fiets te pakken. Wat het weer ook doet, jij trapt door. Of het nou naar je werk is of naar de supermarkt. Elk ritje telt.  

Wat levert winterfietsen op? 

Allereerst een goed gevoel natuurlijk. Je bent goed bezig en dat voel je. Maar je zorgt ook voor minder CO2-uitstoot, elke keer als je de auto laat staan. In overleg met de drie gemeenten doen wij daar nog een schepje bovenop! Zo bekijken we met Centrum voor Natuur- en Milieueducatie in Maastricht naar de mogelijkheden om extra bomen te planten. Op die manier halen we nog eens extra COuit de lucht.

Wat kun je winnen? 

Door je eigen fietservaring te delen, inspireer je anderen en kun je leuke prijzen winnen. Vul onderstaand formulier in en upload een actuele winterfietsfoto om kans te maken op een Fitbit Alta (ter waarde van € 150,-) of een van de andere prijzen. 

Voor wie is de actie?

Iedereen kan meedoen! Met je eigen fiets bijvoorbeeld. Of probeer twee weken lang gratis een van onze e-bikes. We hebben 40 e-bikes beschikbaar, waaronder negen speedbikes! Hieronder zie je wanneer de e-bikes en speedbikes beschikbaar zijn in jouw gemeente. Reserveer nu meteen, want op = op.  
Vul onderstaand formulier in om mee te doen aan de actie, wil je daarbij gebruik maken van een van onze e-bikes maak dan daarnaast gebruik van de button om een e-bike te reserveren in jouw gemeente. 

overzicht_e_bikes_per_periode_01.png

* Mandatory fields

Aanmelden winterfietsen

Ik doe mee met een: *
Wil je gebruik maken van een van onze e-bikes? Reserveer dan een e-bike via onderstaande buttons per gemeente.
Bekijk de algemene voorwaarden

De verwerking van uw persoonsgegevens door Maastricht Bereikbaar zal plaatsvinden met inachtneming van het bepaalde in de Privacyvoorwaarden Maastricht Bereikbaar, het Maastricht Bereikbaar privacy statement en het Maastricht Bereikbaar privacybeleid, kosteloos beschikbaar via www.maastrichtbereikbaar.nl. Maastricht Bereikbaar draagt er in dit verband voor zorg dat te publiceren onderzoeksresultaten niet zijn te herleiden tot uw individuele deelname en anonimiteit is gewaarborgd.


Maastricht Bereikbaar mag mijn aanmelding (naam, motivatie en foto) gebruiken voor de on- en offline communicatiemiddelen van Maastricht Bereikbaar.
Ik ga akkoord met de voorwaarden: *


Heel Maastricht Fietst

Heel Heerlen Fietst

Heel Sittard-Geleen Fietst

Prijzen

Deelnemers