Not all web pages are available in English. Sitemap

Zomeractie Arriva Nextbikes

Met de deelfietsen van Arriva Nextbike verplaats je je makkelijk en snel binnen Maastricht. Bijvoorbeeld van het station naar het Vrijthof of van P+R Maastricht Noord naar Mosae Forum. Ideaal voor forenzen en bezoekers van de stad. Arriva heeft deze zomer een speciale probeeractie voor iedereen die voor het eerst een account aanmaakt: je krijgt de eerste 30 minuten gratis.

9 fietsdeelstations

Bij de 3 treinstations (Centraal, Randwyck, Maastricht Noord) en bij Mosae Forum, Vrijthof/Keizer Karelplein, Boschstraat/Markt, Avenue Céramique, Provincie Limburg en het politiebureau aan de Prins Bisschopsingel staan de deelfietsen voor je klaar. Je bent vrij om een fiets te pakken in het ene station en terug te brengen bij een ander station. 

Zo werkt het!

Om een deelfiets te huren, hoef je alleen de Nextbike app te downloaden en de gevraagde gegevens in te vullen. Als nieuwe gebruiker krijg je tot 2 september de eerste 30 minuten gratis. Bevalt het? Dan kun je overwegen om een abonnement aan te schaffen. Voor € 60,- per jaar of € 7,50 per maand gebruik je de Nextbike zo vaak je wilt en is het eerste half uur altijd gratis. 

Meer info

Wist je dat je tot 4 fietsen op één account tegelijk kunt huren? Kijk voor uitgebreide informatie op www.nextbike.nl/Maastricht