Not all web pages are available in English. Sitemap

Word jij de volgende winnaar van Samen in Beweging?

Team Sappi perineum won de Samen in Beweging Minder Hinder challenge. In de week van 18 september 2017 is weer een nieuwe teamchallenge gestart: de Herfstchallenge. Ook jij kunt nog meedoen als je bij een partner van Maastricht Bereikbaar werkt. Heb jij je team al samengesteld?

Het Sappi Perineum team, bestaande uit John, Lut, David, Arno, Dennis, Monique, Michiel, Ed, Tom en Ruud, eindigde met 90.400 punten op de 1e plek van de Samen in Beweging Minder Hinder challenge! Een mooie prestatie, want in totaal deden 159 teams mee aan deze challenge. Op 6 september kreeg het team de felbegeerde bokaal uitgereikt, inclusief een taart voor het hele fietsteam!

Ervaringen van het team

John, teamleider van Sappi Perineum over deelname aan Samen in Beweging: "Toen ik zag dat we bijna door een ander team werden ingehaald met de punten, ben ik in de fietsenstalling gaan staan om meer teamleden te werven."

Teamlid Tom gooide het roer helemaal om tijdens het programma: "De auto stond al een tijdje stil, dus besloot ik de auto te verkopen. Nu fiets ik elke dag naar mijn werk."

Voor Ruud geeft de app hem nét dat extra zetje: "Normaal liet ik mijn fiets thuis als het regende, maar door de app en de bonuspunten met slecht weer ga ik nu zélfs met slecht weer op de fiets naar het werk."

Inschrijven voor de Herfstchallenge

Wil jij de volgende bokaal met jouw team winnen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de Herfstchallenge! Deze duurt 50 dagen en is gestart in de week van 18 september. Je kunt nu nog voor de resterende dagen meedoen. Kijk voor meer informatie op http://zuid-limburg.inbeweging.eu/sameninbeweging.