Not all web pages are available in English. Sitemap

Winnaar Voorjaarschallenge: team Ericsson1!

Gefeliciteerd! Team Ericsson1 eindigde met 84.250 punten op de 1e plek van de Samen in Beweging Voorjaarschallenge! Een topprestatie, want er deden maar liefst 114 teams mee aan deze challenge. Aanmelden voor een nieuwe challenge is deze week nog mogelijk. Meedoen aan Samen in Beweging is nu nog interessanter, omdat er extra P+R-locaties zijn waarbij je punten verdient.

Op maandag 19 juni 2017 reikten we de felbegeerde Samen in Beweging-bokaal uit én was er taart voor het hele team Ericsson1! Het team is erg enthousiast over de Samen in Beweging challenges. 

Reacties van het team

  • Sandra: “Als ploegleider Peter zag dat ik een dag niet had gefietst, kreeg ik direct een mailtje van hem met de vraag waarom ik niet had gefietst!”
  • Teamleider Peter: “Ik heb het aantal punten van het team dat op de 2e plaats stond goed in de gaten gehouden. In de laatste week heb ik zelfs nog een extra mailtje naar mijn teamleden gestuurd, om ervoor te zorgen dat we nog voldoende ritten maakten om de 1e plaats te behouden. Bij de vorige Samen in Beweging zakten we namelijk in de laatste week net een paar plaatsen naar beneden in de ranking gezakt/gedaald, dat ging ons geen 2e keer gebeuren!”
  • Marloes is overgestapt naar de fiets dankzij het programma: “Het fietsen is echt fijner dan reizen met de auto, zelfs als het regent!”

Extra P+R-locaties

Via het beloningsprogramma in Beweging kun je sparen voor cadeaus en cash als je de auto laat staan en met de fiets, het OV of via een P+R reist. Sinds kort is er een uitbreiding van de P+R-locaties die meedoen in deze actie. Je kunt dus niet alleen punten sparen als je reist via P+R Maastricht Noord en P+R Bunde, maar ook via de volgende P+R-locaties:

  • Gratis parkeren: Beek-Elsloo, Voerendaal, Klimmen-Ransdaal , Landgraaf, Meerssen, Schin op Geul.
  • Betaald parkeren: Sittard Transferium, Valkenburg en Heerlen.

Wellicht is het voor jou als medewerker van een partner van Maastricht Bereikbaar ook interessant om de acties Dit is mijn P+R-dag en het beloningsprogramma in Beweging te combineren. 

Meedoen

Werk je bij een partner van Maastricht Bereikbaar en wil je meedoen aan Samen in Beweging en extra credits verdienen per gemaakte rit? Meld je dan deze week nog aan voor de nieuwe 'Minder Hinder Challenge'. Ga hiervoor naar de TimesUp app en kies onder in Beweging het tabblad ‘team’. Meer informatie over deze nieuwe challenge vind je op: http://zuid-limburg.inbeweging.eu/minder-hinder.