Not all web pages are available in English. Sitemap

Werkzaamheden Balijeweg vanaf 27 oktober

Van 27 oktober tot 10 november wordt aan de spooroverweg bij de Balijeweg tussen Limmel en Nazareth gewerkt. De spooroverweg is afgesloten voor autoverkeer.

Omleidingen en verkeersmaatregelen

De spooroverweg bij de Balijeweg tussen Limmel en Nazareth is door asfaltwerkzaamheden afgesloten voor autoverkeer. Voetgangers en fieters kunnen in deze periode wel al gebruik maken van het reeds aangelegde voetpad onder het spoor.

Er is een omleiding voor het autoverkeer vanuit Nazareth naar Limmel via de Meerssenerweg, Viaductweg, Noorderburgtracé.

Verkeer vanuit Limmel naar Nazareth kan het beste via de Willem Alexanderweg, Fregatweg en overweg Limmelderweg naar Nazareth rijden.

Let op! Fietsers en bromfietsers zullen op 9 november van 9:00 tot 18:00 uur geen gebruik kunnen maken van de onderdoorgang. Die dag zijn er festiviteiten gepland voor de officiële ingebruikname van de tunnel. Fietsers en bromfietsers zullen moeten omrijden via de onderdoorgang bij station Maastricht Noord. Voetgangers zullen geen hinder ondervinden van de festiviteiten.

 

Winkels blijven bereikbaar

Winkels in Nazareth en Limmel blijven bereikbaar. De gemeente probeert de overlast tot een minimum te beperken.

limmel nazareth

 

Download de kaart met de wegomleidingen