Not all web pages are available in English. Sitemap

Vooruitblik wegwerkzaamheden najaar 2018

De definitieve infrastructuur voor het nieuwe Noorderbrugtracé komt steeds dichterbij. Voor de uitvoering van het project staan er dit najaar nog twee laatste grote hinderklussen voor verkeer in Maastricht-West op de planning. Rijkswaterstaat gaat daarnaast nog aan de slag op de snelweg. We blikken alvast vooruit.

Laatste grote klussen Noorderbrugtracé

Voor de uitvoering van het project Noorderbrugtracé resteren nog twee grote klussen: de herinrichting van de kruising Boschstraat/Frontensingel en de ombouw van de rotonde Brusselseweg tot kruispunt. Hiervoor zijn opnieuw afsluitingen en omleidingen nodig. Of je nu met de auto reist, met de fiets of te voet: je krijgt te maken met wijzigingen in routes. De herinrichting van de kruising Boschstraat/Frontensingel begint nadat de Cabergerweg weer open is. Begin september informeren we je over de gevolgen voor verkeer. Op de website van Noorderbrug Maastricht lees je alvast meer over de werkzaamheden.

Werk aan de snelweg

Ook Rijkswaterstaat gaat in de maanden september en oktober nog aan de slag bij de Oeslingerbaan (aansluiting 55 van de A2) ten zuiden van knooppunt Europaplein en op de A79 bij knooppunt Kruisdonk. Dat is nodig voor onderhoud. Verkeer op en rond de autosnelwegen krijgt dan te maken met verschillende weekendafsluitingen. 

Blijf op de hoogte 

Maastricht Bereikbaar informeert je over de bereikbaarheid van de stad. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief of volg ons op Facebook. En ken je de Slimme Kaart al?  Op www.maastrichtbereikbaar.nl/slimme-kaart vind je altijd actuele informatie over afsluitingen, omleidingen, drukte op de weg en parkeermogelijkheden.