Not all web pages are available in English. Sitemap

Voorjaarsactie Samen Slim Reizen

Op dit moment zijn we bezig met het verwerken van de resultaten van de voorjaarsactie. Aan de deelnemers is gevraagd om hun ritten te registreren en alles compleet te maken. Ze ontvangen nog een enquête waarmee ze nog extra punten kunnen verdienen.

Van 18 mei tot 12 juli hebben de deelnemers aan de voorjaarsactie zo veel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer gereisd om punten te sparen voor een goed doel of teamuitje. De coach en teamleden van ieder team kunnen nog tot 27 juli hun ritten registreren en goedkeuren.

Verzilvering punten
In het systeem komt een voorlopige eindscore. Die kan nog veranderen na het goedkeuren van de ritten. Bovendien ontvangen de deelnemers nog een enquête, als ze die invullen, verdienen ze nog eens 15 punten extra voor hun team. Na 27 juli maken we de uiteindelijke eindscore op. Dan sturen we de beloning naar de teams of het gekozen goede doel. Het eindresultaat maken we nog bekend.

Iedereen bedankt voor de deelname aan de voorjaarsactie en veel plezier met het teamuitje of de donatie aan het goede doel!