Not all web pages are available in English. Sitemap

Vernieuwing fietsenstalling Kesselskade

In de periode van 17-27 maart 2018 werkt de gemeente Maastricht aan het vernieuwen van fietsenstalling Kesselskade. Er komen nieuwe, dubbele stallingsrekken, zodat er meer stallingsplekken beschikbaar zijn en er meer ruimte is voor 'buitenmodel fietsen'. Tijdens de werkzaamheden is de stalling gesloten.

Vanaf 17 maart worden de oude fietsrekken in fietsenstalling Kesselskade vervangen door nieuwe 2-laagse modellen zoals die in de nieuwe fietsenstalling bij het Centraal Station Maastricht. Na openstelling is er ruimte voor 500 fietsen en kun je er diverse formaten fietsen stallen, zoals fietsen met kratten en kinderzitjes en andere afwijkende modellen. Het doel is om de stalling 27 maart in het nieuw te hebben, voordat het fietsseizoen start en de verruimde openingstijden ingaan (per 1 april). 

Stallingsplekken

Tijdens de werkzaamheden is de stalling gesloten. Je kunt je fiets stallen in de mobiele fietsenstalling (met toezicht) op het Voorplein van het Mosae Forum. Verder kun je terecht in de gratis fietsenstalling met toezicht op de Markt en die bij het Centraal Station Maastricht en de onbewaakte overdekte stalling op het Vrijthof. Of stal je fiets in de andere fietsenstallingen op straat.

Beschikbaarheid stallingsplekken

Half maart komen er informatiezuilen met hierop de beschikbare stallingsplekken bij de stallingen Markt en Kesselskade. Je ziet dan voortaan direct of er nog plek is voor je fiets. Deze informatie is nu ook al te vinden op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar.