Not all web pages are available in English. Sitemap

Uitreiking eerste exemplaar IMMA Privacy Referentie architectuur

Op 26 november reikte Katya Ivanova, programmamanager van Maastricht Bereikbaar, het eerste exemplaar van de IMMA Privacy Referentie architectuur uit aan Renate Hemerik, directeur van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. Dit gebeurde op de dag van Verkeer en Mobiliteit in Houten.

De IMMA Privacy Referentie architectuur is de eerste praktische handreiking over de manier waarop privacywetgeving moet worden toegepast in mobiliteitsprojecten. Zodat marktpartijen zeker weten dat ze optimaal omgaan met de privacy van hun deelnemers. En deelnemers de zekerheid hebben dat hun privacy gewaarborgd is. Met deze handreiking komt Beter Benutten tegemoet aan een behoefte vanuit de Beter Benutten projecten.

Wettelijke eisen

De IMMA Privacy Referentie architectuur is bedoeld voor alle partijen die te maken hebben met privacygevoelige informatie in mobiliteits- en ITS-projecten. Er staat onder meer in welke verantwoordelijkheden de verschillende partijen hebben. Ook worden de wettelijke eisen vertaald naar praktisch hanteerbare richtlijnen met voorbeelden. 

Bezoek de website van Beter Benutten voor meer informatie over IMMA.