Not all web pages are available in English. Sitemap

Twee euro treinkaartje

Van 17 oktober tot 20 oktober wordt er gewerkt aan het kruispunt Meerssenerweg – Viaductweg. Om reizigers tegemoet te komen, zetten Maastricht Bereikbaar en Veolia weer een speciaal treinkaartje in, waarmee u op 18 en 19 oktober voor twee euro retour kunt reizen tussen Maastricht Randwyck en Kerkrade Centrum in de Veolia-treinen.

De Meerssenerweg - tussen de Kolonel Millerstraat en de Kasteel Bleienbeekstraat – is vanwege de werkzaamheden vanaf 17 oktober 19.00 uur tot 20 oktober 07.00 uur afgesloten. Verkeer op de Viaductweg kan ook niet afslaan naar de Meerssenerweg.

De Viaductweg is overdag (tussen 07.00 uur en 19.00 uur) beperkt open. Verkeer kan vanaf kruispunt Geusselt en de kruising met de Willem Alexanderweg naar de Viaductweg doorrijden. Tussen 19.00 uur en 07.00 uur is de Viaductweg - tussen de A2/N2 en de Noorderbrug - afgesloten. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd.

(Brom)fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de bestaande routes. 

Treinkaartje kopen

Het twee euro treinkaartje is sinds 10 oktober te koop bij bloemenshop Van der Weijden op het station in Maastricht en bij het Veolia servicepunt op het station in Heerlen. Het servicepunt is geopend op zaterdag 18 en zondag 19 oktober van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt die dagen ook een kaartje kopen via de Veolia-automaat op de volgende stations: Maastricht Noord, Meerssen, Houthem St. Gerlach, Valkenburg, Schin op Geul, Klimmen-Ransdaal, Voerendaal, Landgraaf, Eygelshoven, Chevremont, Heerlen Woonboulevard, Heerlen De Kissel, Kerkrade Centrum.  In het hoofdmenu kiest u 'Overige kaartsoorten', vervolgens kiest u voor 'Maastricht Bereikbaar retour'. Het is niet mogelijk het kaartje te kopen bij NS-kaartautomaten.