Not all web pages are available in English. Sitemap

Treinkaartje voor 2 euro in weekend 24-25 mei

In het weekend van 23-26 mei wordt er gewerkt bij knooppunt Geusselt. Ook is de Dag van de Bouw op 24 mei. Maastricht Bereikbaar en Veolia zetten op 24 en 25 mei het 2 euro treinkaartje in, Daarmee reist u retour tussen Maastricht Randwyck en Kerkrade Centrum.

Vanwege wegwerkzaamheden door de wegverlegging tussen het kruispunt Geusselt en knooppunt Kruisdonk in het weekend van 23 tot 26 mei, moeten reizigers rekening houden met extra reistijd. Tegelijkertijd vindt op zaterdag 24 mei de Dag van de Bouw plaats, waarbij belangstellenden onder andere een bezoek kunnen brengen aan de A2-tunnel in aanleg. Om reizigers van en naar Maastricht en bezoekers van de Dag van de Bouw  tegemoet te komen, zetten Maastricht Bereikbaar en Veolia een speciaal treinkaartje in. Het retourtje kost € 2,00. U kunt er  mee reizen tussen Maastricht Randwyck en Kerkrade Centrum en omgekeerd in de treinen van Veolia.

Treinkaartje kopen

Het treinkaartje is te koop via de Veolia-kaartautomaten. Kies in de automaat in het beginscherm voor de optie 'overige kaartsoorten' voor het bestellen van het juiste treinkaartje. De voorverkoop start vanaf 14 mei bij bloemenshop Van der Weijden op het station in Maastricht en bij servicepunt Veolia op station Heerlen. Het is niet mogelijk om het kaartje te kopen bij NS-kaartautomaten. 

Op de volgende stations is het treinkaartje in het weekend verkrijgbaar via de Veolia- kaartautomaten: Meerssen, Houthem St. Gerlach, Valkenburg, Schin op Geul, Klimmen-Ransdaal, Voerendaal, Landgraaf, Eygelshoven, Chevremont, Heerlen Woonboulevard, Heerlen De Kissel, Kerkrade Centrum.

Goed voorbereid @naarmaastricht

Vanwege de drukte in het weekend adviseert Maastricht Bereikbaar bezoekers om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets, of om de auto te parkeren bij P+R Maastricht Noord. In het weekend is parkeren gratis bij P+R Maastricht Noord en kunt u voor € 1,- met maximaal 5 personen met de trein naar het centraal station of met de pendelbus naar het centrum reizen. 

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden en de Dag van de Bouw op www.a2maastricht.nl