Not all web pages are available in English. Sitemap

Start inschrijving Maastricht Bereikbaar Award

De Maastricht Awards zijn dé jaarlijkse ondernemersprijzen van en voor ondernemend Maastricht. In 5 verschillende categorieën worden excellente ondernemers in het zonnetje gezet. Dit jaar is de Maastricht Bereikbaar Award toegevoegd als nieuwe categorie. De inschrijving loopt tot en met 30 september 2016.

De Maastricht Bereikbaar Award beloont de organisatie die het slimst met bereikbaarheid omgaat. Omdat dat gezondere werknemers oplevert, meer tevreden klanten, meer veiligheid en minder overlast. Er is nog veel te bereiken op het gebied van bereikbaarheid. Eind 2016 wordt de A2-tunnel stapsgewijs in gebruik genomen, maar de werkzaamheden aan de Noorderbrug zorgen voor nieuwe overlast. Het is bewezen dat ‘samen-files-bestrijden’ loont. Om meer organisaties te mobiliseren om met ons mee te doen, roepen we hen op mee te dingen naar de Maastricht Bereikbaar Award.

Hoe slim reist uw bedrijf?

Een deskundige jury beoordeelt elke inzending op 2 onderdelen: hoe slim reist en werkt uw bedrijf op dit moment en met welke initiatieven bent u van plan de slimme bereikbaarheid van uw organisatie in de toekomst (verder) te stimuleren? Onder slim reizen en werken verstaan we de manieren waarop uw medewerkers en/of klanten comfortabel reizen naar uw organisatie. Denk hierbij aan het gebruik van fiets, e-bike of OV, carpoolen of slim parkeren (het gebruik van Park+Ride- of Park+Walk-terreinen) of het stimuleren van thuiswerken en/of spitsmijden. En hoe slim u omgaat met uw bevoorrading, bestelverkeer, thuisbezorging, vrachtverkeer en andere logistieke oplossingen

Prijzen

Het winnen van de eerste Maastricht Bereikbaar Award levert vooral positieve publiciteit en leuke extra’s op. En u wordt in het zonnetje gezet tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 21 november 2016. Naast het prijzenpakket dat bij de Maastricht Award hoort, ontvangt u als winnaar van de Maastricht Bereikbaar Award een stimuleringsprijs voor slimme bereikbaarheid ter waarde van € 1.000,-.

Bent u of kent u ..?

Iedereen kan kandidaten aandragen. Alle organisaties in Maastricht kunnen zich ook zelf inschrijven.  Dit kan eenvoudig via www.maastrichtawards.nl. Daar vindt u het online registratieformulier. Inschrijven kan tot en met 30 september 2016. Half oktober worden per Award de 3 genomineerden bekend gemaakt. De winnaars per categorie ontvangen hun Award tijdens de feestelijke Awarduitreiking op 21 november.

Vragen?

Neem contact op met het programmabureau Maastricht Bereikbaar via (043) 351 63 59 of via klantenservice@maastricht-bereikbaar.nl. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.maastrichtawards.nl.