Not all web pages are available in English. Sitemap

Start beloningsprogramma voor studenten

Ook Maastricht Bereikbaar was op 24 augustus 2016 present bij de Maastricht Market van Inkom. Om nieuwe studenten welkom te heten in het mooie Maastricht. Maar ook om studenten die nu met het OV reizen (of van plan zijn dat te gaan doen), te motiveren om in beweging te komen en vaker op de fiets naar college te gaan.

Hiervoor is een speciaal beloningsprogramma opgezet. Studenten die zich aanmelden, kunnen sparen voor een beloning tot € 90,- aan leuke cadeaus.

Warm welkom

Met tropische temperaturen boven de 30 graden was het letterlijk een warm welkom voor de studenten. Ze lieten zich niet tegenhouden door de warmte. Enthousiast lieten de studenten hun e-mailadres achter voor meer informatie. Enkelen wilden zelfs meteen de app downloaden. Een paar reacties:

  • "Ik ga zeker meedoen!"
  • "Leuk om punten te kunnen verdienen. Goed initiatief!"
  • "Het is prettig om met de fiets naar de universiteit te gaan."
  • "Maastricht is een compacte stad, alles is heel dichtbij, dus met de fiets reis je veel gemakkelijker dan met de bus."

Om 14.30 uur waren de 120 inschrijfformulieren allemaal ingevuld, daarna is er nog een extra lijst gemaakt van studenten die interesse hebben om in het nieuwe schooljaar deel te nemen.

Spaar je ook mee?

Iedereen die studeert in Maastricht aan Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht of ROC Leeuwenborgh kan deelnemen. Ga je nu met het OV naar college en ga je graag de uitdaging aan? Pak dan vanaf september de fiets en spaar mee. Met de punten kun je tot € 90,- verzilveren in aantrekkelijke cadeaus.

Meer weten?

Studeer je in Maastricht en heb je interesse? Kijk dan op http://zuid-limburg.inbeweging.eu onder het tabblad studenten.