Not all web pages are available in English. Sitemap

September: Slimmer Reizen Actieweken

In september zijn er wegwerkzaamheden in en rondom Maastricht. Van 4 tot 7 september krijgt u te maken met verkeersafsluitingen en omleidingen op de A2 bij knooppunt Kruisdonk. En vanaf 7 september wordt gewerkt aan de Kennedybrug. Maastricht Bereikbaar biedt een uitgebreid pakket aan acties om de overlast zo veel mogelijk te beperken en de stad bereikbaar te houden, ook tijdens de evenementen in de septembermaand.

4-7 september: slim reizen tijdens weekendafsluiting A2

Tijdens de werkzaamheden aan de A2 kunt u op zaterdag 5 en zondag 6 september voordelig reizen met trein of bus. Reizigers kunnen voor € 2,- met de trein reizen op het traject Sittard-Maastricht Randwyck en Eijsden-Maastricht, of met korting reizen met buslijnen 50 (Vaals/Aken) en 51 (Brunssum). Dat is ook handig voor bezoekers van de evenementen in het weekend van 5-6 september. Vanwege werkzaamheden aan het spoor in dat weekend is er geen treinverkeer op de Heuvellandlijn (tussen Kerkrade Centrum en Maastricht).

Weekend 12-13 september

Op 12 en 13 september zijn er ook weer voordelige kaartjes. U reist dan voor € 2,- met de trein op de trajecten Sittard-Maastricht Randwyck, Eijsden-Maastricht en Kerkrade Centrum-Maastricht (Heuvellandlijn). Daarnaast krijgt u korting als u reist met buslijn 50 (Vaals/Aken).

Reis slim, snel en voordelig over de Kennedybrug en terug

Tijdens de werkzaamheden aan de Kennedybrug en omgeving krijgt u als forens de kans om gratis te reizen met de bus of e-bike. Aanmelden kan tot 26 augustus via www.maastrichtbereikbaar.nl/actieweken. Kijk voor deelnemersvoorwaarden op de website.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie, kortingsacties of het bestellen van kaartjes op www.maastrichtbereikbaar.nl/actieweken. Vanaf 3 september zijn de trein- en buskaartjes online verkrijgbaar.