Not all web pages are available in English. Sitemap

P+R-abonnement Maastricht Noord: hoe werkt het precies?

Sinds januari 2016 kunt u reizen met het abonnement voor P+R Maastricht Noord: een maand onbeperkt reizen met de pendelbus naar de stad voor € 20,-. Hoe werkt het aanmelden via onze website nu precies?

Voor € 20,- per maand reist u 7 dagen per week, 4 x per uur onbeperkt met de pendelbus vanaf de P+R-locatie aan de Hoekerweg (bereikbaar vanaf afrit 52 op de A2/afrit 1 op de A79) op en neer naar Mosae Forum of de Boschstraat. U bestelt uw abonnement naar keuze (voor 1, 3 of 6 maanden) op onze website. U kiest dan of u het abonnement op een persoonlijke OV-chipkaart wilt laden of op een OV-chipkaart van Maastricht Bereikbaar. Bij een abonnement voor 3 of 6 maanden is de OV-chipkaart van Maastricht Bereikbaar (normaal € 7,50) gratis.

Betaling

Na het bestellen ontvangt u een e-mail met betaalgegevens. Vervolgens kunt u via iDEAL betalen. 

Abonnement op OV-chipkaart laden

Als het abonnement voor u klaarstaat, krijgt u een afhaalbericht per e-mail. Het abonnement staat dan voor u klaar op een automaat, zodat u het op uw OV-chipkaart kunt laden. Dit kan bij elk OV-chipkaart-afhaalpunt in Nederland. Er is ook een afhaalpunt in de pendelbus: dit is een blauw kastje in het midden van de bus (dus niet het gele in- en uitcheckpunt!). U kiest voor 'Bestelling afhalen' en volgt de aanwijzingen op het scherm. Dan krijgt u een melding of het gelukt is en vanaf dan kunt u met het abonnement reizen door in- en uit te checken met uw OV-chipkaart in de pendelbus.

Hebt u nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen over het P+R-abonnement. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice via telefoonnummer 043-7999409.