Not all web pages are available in English. Sitemap

Ontdek het OV 2017: nu ook in België

In 2017 kunnen autoforenzen die werken bij een partner van Maastricht Bereikbaar weer 4 weken lang gratis het OV uitproberen voor hun woon-werkreis. Nieuw in 2017 is dat werknemers die in België wonen voortaan ook kennis kunnen maken met het OV-aanbod van De Lijn.

Voor de deelnemers die in Nederland wonen ziet de actie Ontdek het OV er in 2017 nagenoeg hetzelfde uit als voorgaande jaren. 

Ontdek het OV in Nederland

U kunt onder bepaalde voorwaarden 4 weken het OV ervaren voor uw woon-werkreizen. Als het OV bevalt en u overweegt definitief de overstap naar het OV te maken, ontvangt u een aantrekkelijk vervolgaanbod van Maastricht Bereikbaar. U ontvangt tijdens de actie ook een abonnementsadvies, met een aantrekkelijk kortingsaanbod van Arriva.

Arriva nieuwe vervoerder

Sinds 11 december 2016 is Arriva de nieuwe vervoerder in Limburg. Arriva ondersteunt de actie van Maastricht Bereikbaar. Via Ontdek het OV kunt u ook kennismaken met de het vervoeraanbod van Arriva. Plan uw reis bij Arriva of via 9292OV.
Let op: sommige werkgevers hebben al een contract met Arriva. In dat geval kunt u rechtstreeks via Arriva deelnemen aan een vergelijkbare actie, uw werkgever informeert u daarover.

Ontdek het OV in België

Nieuw in 2017 is dat Maastricht Bereikbaar in samenwerking met De Lijn het aanbod uitbreidt naar België. Deelnemers die in België wonen, kunnen een maand gratis kennis maken met het OV-aanbod van De Lijn en hiermee ook doorreizen naar Maastricht Randwyck. Maastricht Bereikbaar adviseert u na de actie ook over abonnementen en kortingen bij De Lijn. Plan uw reis bij De Lijn. 

Slim reizen

Omdat er de komende tijd volop gewekt wordt aan de Noorderbrug neemt de verkeersdruk op de Maasbruggen (Kennedybrug en Noorderbrug) toe. Met de bus hebt u minder last van de file en reist u slim naar Maastricht.

Meer weten of aanmelden?

U leest alles over de actie Ontdek het OV op onze website. Daar vindt u ook het aanmeldformulier.