Not all web pages are available in English. Sitemap

Nieuwe website Burn Fat Not Fuel

In samenwerking met eCarConnect heeft Maastricht Bereikbaar voor Burn Fat Not Fuel-deelnemers een nieuwe en verbeterde website gelanceerd: www.burnfatnotfuel.nl. De gebruiksvriendelijke site biedt werkgevers en werknemers alle informatie, onder meer over de Burn Fat Not Fuel app. Deze app geeft de deelnemers persoonlijke feedback over gemaakte ritten, besparing ten opzichte van de auto, gezondheid en duurzaamheid. Ook biedt de app spelelementen, waardoor deelnemers zichzelf en elkaar motiveren om te blijven e-biken.

Met Burn Fat Not Fuel (BFNF) stimuleert Maastricht Bereikbaar het structureel gebruik van de e-bike en fiets. Automobilisten die overstappen naar de e-bike of fiets krijgen voor iedere gefietste woon-werk kilometer een jaar lang 10 cent vergoeding, tot een maximum van 400 euro. BFNF is bedoeld voor werknemers van bedrijven die zijn aangesloten bij Maastricht Bereikbaar. Inmiddels zijn er ruim 100 deelnemers, die 52.000 woon-werkkilometers hebben gefietst.

Ook voor de gewone fiets

Om het overstappen van de auto naar de fiets nog aantrekkelijker te maken, is Burn Fat Not Fuel nu ook toegankelijk voor medewerkers van aangesloten bedrijven met een ‘gewone’ fiets.

Werkgevers kunnen hun medewerkers bovendien extra motiveren met een Burn Fat Not Fuel challenge. Zo’n extra uitdaging of beloning stimuleert medewerkers om nog vaker met de fiets of e-bike naar het werk te gaan. 

Lees het persbericht over de nieuwe website.