Not all web pages are available in English. Sitemap

Nieuwe fase, nieuwe verkeerssituatie in Maastricht-West

Nog tot begin december werkt project Noorderbrugtracé aan de herinrichting van de Boschstraat – Frontensingel en de ombouw van de rotonde Brusselseweg tussen Fort Willemweg en Nobellaan. Op beide locaties gaat medio november fase 2 van het werk in. Dat brengt weer enkele wijzigingen voor verkeer met zich mee.

Boschstraat

Van medio november tot begin december blijft de verkeerssituatie zoals die nu is, behalve: 

  • De Frontensingel is in beide richtingen open voor autoverkeer. Let wel: als je de Frontensingel verlaat via de Boschstraat kun je alleen rechts afslaan richting stad. Links afslaan naar de Bosscherweg richting Noorderbrug/Boschpoort is niet mogelijk. 
  • Parkeerterreinen Sphinx en Cabergerweg zijn bereikbaar via de Cabergerweg en Frontensingel. De in- en uitritten van beide terreinen liggen aan de Frontensingel. 

Rotonde Brusselseweg

Tussen Fort Willemweg en Nobellaan: van medio november tot begin december kan verkeer alleen van oost naar west doorgaan en andersom. Omwonenden moeten rekening blijven houden met omleidingen. 

Lees voor uitgebreide informatie het nieuwsbericht: www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/nieuws/nieuws-item/t/laatste-grote-hinderklussen-noorderbrugtrace 

Laatste kans! Probeer een e-bike

Woon of werk je in Maastricht-West en reis je nu nog vooral met de auto? Je kunt nog 2 weken lang gratis een e-bike te proberen en zo hinder te vermijden. Start op 15 november. Kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl/e-bike-actie-Maastricht-West.