Not all web pages are available in English. Sitemap

NIEUW: Ontdek ’t OV tijdelijk incl. gebruik van OV-fiets

Met Ontdek ’t OV kunt u uitproberen of het OV iets voor u is. Maastricht Bereikbaar stimuleert met dit programma minder auto's en meer OV tijdens het woon-werkverkeer; deze actie is speciaal bedoeld voor werknemers van aangesloten partners. Om de overstap voor u nog makkelijker te maken, bieden we nu tijdelijk ook het gebruik van OV-fiets aan.

U kent ze wel, de blauw-gele huurfietsen die u kunt gebruiken voor het laatste stukje van uw reis. De OV-fiets is een gezonde en snelle manier om uw uiteindelijke bestemming te bereiken. Ook in Zuid-Limburg is deze service beschikbaar op alle treinstations; de fietsen staan in een bewaakte of onbewaakte stalling of door uw zelf te bedienen fietskluis of fietscarrousel. Zodat u op elk moment van de dag toegang hebt tot een fiets en uw reis kunt vervolgen. Op www.ov-fiets.nl vind u alle informatie over dit product.

U kunt starten met Ontdek ’t OV inclusief OV-fiets op 7 en 28 november 2016. Aanmelden kan via www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/acties/ontdek-het-ov.