Not all web pages are available in English. Sitemap

Neem een abonnement voor P+R Maastricht Noord

Heeft u P+R Maastricht Noord al ontdekt? U parkeert uw auto gratis en reist dagelijks voor €1,- per persoon vier keer per uur met de pendelbus naar het centrum. Ideaal als u Magisch Maastricht wilt bezoeken. Binnenkort kunt u bij P+R Maastricht Noord ook gebruikmaken van een abonnement.

Het abonnement is extra handig als u meerdere dagen per week met de pendelbus reist, bijvoorbeeld voor uw woon-werkverkeer. U hoeft dan niet elke keer bij de automaat een kaartje te kopen, maar kunt onbeperkt reizen met de pendelbus naar de stad. 

Het abonnement is straks te bestellen voor 1, 3 of voor 6 maanden. U kunt het abonnement op uw eigen OV-chipkaart laden of op een OV-pas van Maastricht Bereikbaar. Is uw interesse gewekt? Laat dan uw mailadres achter op www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/acties/abonnement-buslijn-10. We laten u weten wanneer het abonnement ingaat en hoe u het online kunt bestellen.

Magisch Maastricht

Maastricht Bereikbaar biedt bezoekers van Magisch Maastricht aantrekkelijke alternatieven voor de auto. Zo reist u al voor €2,- retour met de trein vanuit Kerkrade Centrum, Sittard en Eijsden naar Maastricht. Kijk voor uitgebreide informatie over de aanbiedingen en reismogelijkheden op www.maastrichtbereikbaar.nl/magisch-maastricht.