Not all web pages are available in English. Sitemap

Nachtleveringen in bestelbussen, ja het kan!

Cv- en sanitairinstallateur Gilissen en Gilissen Installatietechniek uit Cadier en Keer startte in samenwerking met Maastricht Bereikbaar met nachtleveringen. Het gevolg: een verbeterde klanttevredenheid, lagere CO2-uitstoot en een kostenbesparing. Bovendien hebben de monteurs minder reistijd nodig en wordt gewerkt aan een betere bereikbaarheid van de regio.

Via nachtdistributie krijgen de monteurs van Gilissen en Gilissen Installatietechniek ’s nachts de benodigde materialen geleverd. Hierdoor hoeven zij in de ochtend of middag niet eerst naar het bedrijf of de leverancier te reizen, maar kunnen ze rechtstreeks vanuit huis naar de klant. Dit bespaart tijd en kilometers en geeft monteurs meer tijd om aandacht aan de klus te besteden. Het bedrijf overweegt nu om een deel van de vrijgekomen tijd te besteden aan opleidingen voor monteurs en projectondersteunend overleg. Voor een nog betere dienstverlening met tevreden klanten. Uiteraard blijft persoonlijk contact met de klant en monteurs belangrijk vindt eigenaar Richard Gilissen. Om deze reden bezoekt hij veel van zijn monteurs dagelijks op de werkplek om gezamenlijk te zorgen voor vakwerk.

Mogelijkheden voor bestelverkeer

Wist u dat bestelverkeer 12 tot 16 % van het verkeer op de wegen bedraagt? Voor bouw- en installatiebedrijven zijn er diverse mogelijkheden om besparingen te realiseren. Denk daarbij aan aanpassingen in de stromen van materialen en medewerkers. Bij Gilissen en Gilissen Installatietechniek was een nachtdistributiesysteem de optimale oplossing. Er zijn meer mogelijkheden, zoals levering in een eigen dependance waar materialen verpakt per order van verschillende leveranciers klaarliggen om opgehaald te worden. Hierdoor hoeven medewerkers minder te rijden wat uiteraard ook tijd en kilometers en dus kosten bespaart.

Gratis logistiek advies

Maastricht Bereikbaar ondersteunt bedrijven graag met gratis logistiek advies over kansen en mogelijkheden voor verbeteringen in logistieke processen bij u en uw ketenpartners. Bovendien kunnen organisaties een financiële vergoeding ontvangen voor het analyseren en implementeren van projecten. Het advies is volledig op maat, met een beschrijving van voordelen zoals toename efficiency, medewerkertevredenheid, leveringszekerheid en klanttevredenheid, kostenbesparing en CO2-reductie. Interesse? Neem dan contact op met logistiek makelaar Mark Luikens, tel. 06-51165781 of mark.luikens@maastricht-bereikbaar.nl. Hij komt graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek.