Not all web pages are available in English. Sitemap

Mobiele versie website vernieuwd

Nadat de website van Maastricht Bereikbaar is vernieuwd, is nu ook de mobiele versie van de website in een nieuw jasje gegoten. Op de mobiele website vindt u op een gebruikersvriendelijke manier alle informatie over reizen met de auto, de fiets of het openbaar vervoer.

Nadat de website van Maastricht Bereikbaar is vernieuwd, is nu ook de mobiele versie van de website in een nieuw jasje gegoten.

Maastricht Bereikbaar helpt u om slim en duurzaam te reizen en te werken. Op de mobiele website vindt u op een gebruikersvriendelijke manier alle informatie over reizen met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Via de reisplanner ziet u de beste route naar Maastricht, met onder meer de actuele reistijden op de doorgaande routes door de stad en de geplande wegwerkzaamheden. Op de slimme kaart kunt u onder meer aflezen in welke parkeergarages nog plek is, of er treinstoringen zijn en waar u uw fiets kunt stallen.

Verder biedt de mobiele versie van www.maastrichtbereikbaar.nl alle informatie die u ook op de reguliere site vindt. Zoals alle nieuwsberichten, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiliteit en duurzaam werken.

Met de mobiele website bent u ook onderweg verzekerd van de meest actuele informatie. Check daarom regelmatig de website en pas eventueel uw reistijd en/of route aan. Voor het laatste nieuws volgt u ons op twitter: @naarmaastricht.

Albert Nuss, voorzitter van de Stuurgroep Maastricht Bereikbaar: “De mobiele website van Maastricht Bereikbaar helpt bezoekers, bewoners en forenzen om slim te reizen. Dankzij de actuele informatie kom je niet voor verrassingen te staan. En kun je, als het nodig is, je reis aanpassen. Dus kijk op de website, reis slim en help ons zo om samen Maastricht bereikbaar te houden.”