Not all web pages are available in English. Sitemap

Met welke speciale e-bike fiets jij naar het werk?

Maastricht Bereikbaar is op zoek naar ideeën voor speciale e-bikes. Welke speciale e-bike zou jij graag willen zien in onze nieuwe probeerpoule en waarom? Alle creatieve gedachten zijn welkom. De beste ideeën krijgen een mooie beloning!

Probeerpoule e-bikes

Werknemers in Maastricht en omgeving kunnen vanaf  deze zomer kennismaken met de volledig vernieuwde e-bike probeerpoule van Maastricht Bereikbaar. Naast een groot aantal gangbare e-bikes en speedbikes is er ook een nieuwe categorie: specials. Dit zijn moderne, unieke, hippe e-bikes/speedbikes. Denk daarbij aan bijzondere modellen zoals een bakfiets of tandem.

Ideeën gezocht

We vragen jou om mee te denken over de e-bikes die in de categorie specials horen. Alle creatieve ideeën zijn welkom. Het mag een bestaande e-bike zijn, maar je mag ook zelf een speciaal type e-bike omschrijven. Stuur je idee en een korte motivatie uiterlijk 4 mei 2015 in via het deelnameformulier op www.maastrichtbereikbaar.nl/poll-e-bikes.

Selectie van specials

Uit de ingezonden ideeën maken we een selectie van specials die we mogelijk in de probeerpoule kunnen opnemen. Op de top 3 van ideeën kun je later in mei stemmen. De special met de meeste stemmen nemen we op in de probeerpoule.

Gratis proberen

De bedenker van de gekozen e-bike krijgt een mooi aandenken en krijgt de speciale e-bike een week lang gratis op proef. Daarnaast mag de winnaar meedenken over de naam van deze e-bike tijdens de probeerperiode. Dus doe mee en wie weet fiets jij deze zomer op die speciale e-bike!