Not all web pages are available in English. Sitemap

Magisch Maastricht

Eind november begint Magisch Maastricht. Tot begin januari zorgt dit evenement voor veel bezoekers in de stad. Komt u naar het centrum? In samenwerking met de VVV en Centrummanagement Maastricht, biedt Maastricht Bereikbaar u makkelijke oplossingen, zodat u goedkoop naar hartje stad reist.

Voor € 1 P+R Maastricht Noord
Parkeer gratis op P+R Maastricht Noord en reis tijdens Magisch Maastricht voor € 1 (retour, geldig voor 5 personen) verder met de trein naar Station Maastricht of met de pendelbus naar de Markt. De pendelbus rijdt dagelijks elk kwartier van 29 november tot en met 4 januari (behalve 25, 26 december en 1 januari). Kijk op: www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/auto/p-r/p-r-item/t/p-r-maastricht-noord

Voor € 2 met de trein
Reis tijdens de Magisch Maastricht weekenden (29-30 november, 6-7 december, 13-14 december, 20-21 december en 27-28 december) voor € 2 met de trein naar de stad. Het retourtje is geldig op de Heuvellandlijn tussen Kerkrade Centrum en Maastricht Randwyck en omgekeerd. Kijk op: www.maastrichtbereikbaar.nl/treinkaartje.

Voor maximaal € 8 Park+Walk
Komt u met de auto naar het centrum? Maak dan gebruik van de Park+Walk-terreinen in Maastricht. Voor bezoekers uit alle richtingen is er een makkelijk bereikbare P+W: bij het Stadspark, bij de Noorderbrug en bij de Cabergerweg. Het tarief is maximaal € 8 per dag. In de weekenden en in de periode van periode van 21 december tot en met 4 januari geldt het dagtarief van € 8 ook bij het Gouvernement: P+W Bonnefanten. Kijk op: www.maastrichtbereikbaar.nl/magisch-maastricht.

Goed voorbereid @naarmaastricht
Check voordat u de stad in gaat de website van Maastricht Bereikbaar. Daar ziet u onder meer waar en hoeveel vrije parkeerplekken er zijn, waar er aan de weg wordt gewerkt of waar u uw fiets kunt stallen. Volg Maastricht Bereikbaar ook via twitter voor actuele reisinformatie (@bereikbaar043). Meer informatie over Maastricht Bereikbaar vindt u via @naarmaastricht of op onze facebookpagina.