Not all web pages are available in English. Sitemap

Maastricht Bereikbaar is op zoek naar uw mening!

Vindt u het leuk om uw mening te delen over de bereikbaarheid van Maastricht en Zuid-Limburg en bijvoorbeeld slim werken, reizen van/naar het werk en verschillende manieren van reizen? Meld u dan aan voor ons Maastricht Bereikbaar-panel en ontvang af en toe een enquête over mobiliteit, reiskeuzes en bereikbaarheid. Uw mening is zeer waardevol en helpt ons bij het verbeteren van de bereikbaarheid van Maastricht en de regio!

Punten sparen

U spaart zelf iedere keer punten als u een enquête invult. Met die punten maakt u kans op mooie prijzen. Hoe meer punten u spaart met onze enquêtes, hoe meer kans u maakt op de prijzen die Maastricht Bereikbaar jaarlijks verloot onder alle panelleden. U kunt daarbij zelf aangeven voor welke prijs u graag in aanmerking komt. 

Aanmelden en meer informatie

Uw deelname aan ons panel is zoals gezegd voor ons heel waardevol, tegelijkertijd is uw lidmaatschap geheel vrijblijvend en is uw privacy volledig gewaarborgd. Aan- en afmelden kan heel gemakkelijk via www.maastrichtbereikbaarpanel.nl. Voor het beheer van dit panel werkt Maastricht Bereikbaar samen met onafhankelijk onderzoeksbureau FlyCatcher. Hebt u vragen over het panel en de manier van onderzoeken, stuur dan een e-mail naar helpdesk@flycatcher.nl.