Not all web pages are available in English. Sitemap

Let op: veel werkzaamheden najaar 2016

Vanaf eind augustus gaat niet alleen de uitvoering van het project Noorderbrug van start. Ook op andere plekken in de stad vinden werkzaamheden plaats voor een betere infrastructuur. Bijvoorbeeld voor de projecten A2 Maastricht en Fietsenstalling Maastricht. Voorkom hinder en ga goed geïnformeerd op weg. Doe voor vertrek de slimme reischeck!

Om alle werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen, voert Maastricht Bereikbaar regelmatig overleg met de projecten (A2 Maastricht, Noorderbrug Maastricht en Fietsenstalling Maastricht) en wegbeheerders (gemeenten en Rijkswaterstaat). 

Blijf op de hoogte

Via de digitale nieuwsbrief van Maastricht Bereikbaar  informeren we u elke 2 weken over de geplande werkzaamheden in stad en regio die hinder en/of veranderende situaties voor weggebruikers met zich meebrengen. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief op www.maastrichtbereikbaar.nl/nieuwsbrief.  

Slimme-reischeck

Omdat er de komende tijd zo veel werk op stapel staat, adviseren we u voor vertrek de slimme-reischeck te doen via www.maastrichtbereikbaar.nl/slimme-kaart. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie en kunt u vooraf rekening houden met extra reistijd. Op de kaart vindt u het overzicht van afsluitingen en omleidingen in en om Maastricht in een bepaalde periode. Ook vindt u er informatie over drukte op de weg en parkeren.