Not all web pages are available in English. Sitemap

Kortingsacties tijdens Magisch Maastricht

Van zaterdag 2 december 2016 tot en met 1 januari 2017 is het weer Magisch Maastricht. De kaartverkoop voor de goedkope trein- en buskaartjes in de weekenden is gestart! Verder hebben we in december 2 interessante fietsacties voor inwoners van Maastricht en omgeving.

Op 10-17-24-31 december 2016 en 1 januari 2017 reist u voor € 2,- p.p. (dagretour) vanuit Kerkrade-Heerlen, Sittard of Vaals-Aken. En op 11-18-25 december 2016 neemt Arriva u gratis mee! Komt u met de auto? Parkeer slim: u parkeert gratis op P+R Maastricht Noord en reist voor € 1,- p.p. naar Maastricht (4 x per uur). Op www.maastrichtbereikbaar.nl/magisch-maastricht vindt u uitgebreide informatie over onze kortingsacties waarmee u slim naar Maastricht reist.

Stal uw fiets slim en win!

Van 9 december 2016 tot en met 8 januari 2017 maakt u kans op een e-bike. Iedere keer dat u uw fiets stalt bij de bewaakte fietsenstallingen Kesselkade of Markt (en in een aantal weekenden in december ook bij de evenementenstalling met toezicht Mosae Forum), ontvangt u gratis een kaartje met een unieke wincode. Ga naar www.maastrichtbereikbaar.nl/winactie, vul uw code en uw contactgegevens in en maak kans op een e-bike/fiets naar keuze ter waarde van € 2.500,- of een van de VVV Cadeaubonnen van € 50,-! 

E-bike actie Meerssen

Als u in Meerssen, Bunde, Rothem, Geulle, Moorveld of Ulestraten woont en minimaal 2 keer per week naar Maastricht reist, kunt u in de maand december 3 weken gratis een e-bike proberen via Maastricht Bereikbaar. Gemakkelijk voor uw woon-werkverkeer en als u gaat winkelen! Ga naar www.maastrichtbereikbaar.nl/e-bike-meerssen voor meer info en de voorwaarden. U kunt direct een e-bike reserveren. Let op: er zijn maar 50 e-bikes beschikbaar, wees er dus snel bij! Aanmelden kan tot 9 december 2016.