Not all web pages are available in English. Sitemap

Korting op het OV tijdens weekendafsluitingen A79 en A2

Van 27-30 mei 2016 is de A79 richting Heerlen bij knooppunt Kruisdonk afgesloten en van 3-6 juni zijn er verschillende verkeersmaatregelen op de A2 bij het Europaplein. Weggebruikers moeten dan rekening houden met hinder en extra reistijd door omleidingen. Op de zaterdagen en zondagen in deze weekenden biedt Maastricht Bereikbaar kortingskaartjes aan voor het OV aan om de hinder te beperken.

Weekendafsluiting A79 richting Heerlen bij Kruisdonk: 27-30 mei

Van vrijdagavond 27 mei 20.00 uur tot maandagochtend 30 mei 06.00 uur is de A79 vanuit Maastricht richting Heerlen/Aken van knooppunt Kruisdonk tot en met afrit 1 Bunde afgesloten. Oprit 1 Bunde blijft open. Wilt u tijdens de werkzaamheden voordelig met de trein of de bus reizen op zaterdag 28 en zondag 29 mei? Bekijk dan de informatie over onze acties op www.maastrichtbereikbaar.nl/a79. 

Weekendafsluiting A2 bij Europaplein: 3-6 juni

Van vrijdagavond 3 juni 20.00 uur tot maandagochtend 6 juni 06.00 uur moet verkeer op de A2 bij knooppunt Europaplein in beide rijrichtingen rekening houden met hinder:

  • A2 richting Luik: afgesloten tussen afrit Cadier en Keer/Vaals en knooppunt Europaplein.
  • A2 richting Eindhoven: overdag één rijstrook beschikbaar tussen oprit 55 (Randwyck) en knooppunt Europaplein. In de avonden en nachten afgesloten tussen oprit 56 (Gronsveld) en knooppunt Europaplein.
  • Oprit naar John F. Kennedysingel vanaf Limburglaan: overdag afgesloten voor verkeer naar de A2. Verkeer vanuit Centrum richting Cadier en Keer/Vaals kan doorgaan.

Meer informatie over voordelige trein- en buskaartjes op zaterdag 4 en zondag 5 juni vindt u op www.maastrichtbereikbaar.nl/a2.

Let op: planningen kunnen wijzigen

Of de werkzaamheden in de geplande weekenden doorgaan, hangt af van het weer. De beslissing valt op de donderdag voor aanvang van het weekendwerk. Bij uitstel van werkzaamheden schuiven ook de OV-acties van Maastricht Bereikbaar door. Kijk op onze website voor de actuele planning. 

Meer informatie

Kijk voor informatie over de verschillende werkzaamheden op de website van A2 Maastricht