Not all web pages are available in English. Sitemap

Johnson Matthey en Boston Scientific nieuwe partners MB

Maastricht Bereikbaar probeert zoveel mogelijk forenzen te bereiken om hen te verleiden tot alternatieven voor het reizen met de auto in de spits. Tot voor kort waren 25 werkgevers bij Maastricht Bereikbaar aangesloten. Daarmee bereiken we ruim 20.000 werknemers. Dit voorjaar is de groep aangevuld met twee nieuwe werkgevers: Johnson Matthey en Boston Scientific. Behalve vanwege de bereikbaarheid, sluiten werkgevers vooral ook aan vanwege maatschappelijk verantwoord ondernemen, medewerkerstevredenheid en de gezondheid van de medewerkers.

Bij Johnson Matthey, gevestigd in de Beatrixhaven, is de bereikbaarheid de komende weken een belangrijk thema. Dit omdat de aanrijdroute via afrit 1 op de A79, vanaf eind juni een maand lang is afgesloten. De circa tweehonderd medewerkers die dagelijks naar het bedrijf reizen, worden via de Komop! campagne van Maastricht Bereikbaar gewezen op de alternatieven. Zij kunnen vier weken gratis gebruik maken van een e-bike of het OV. Ook zijn de bedrijfstijden verruimd, waardoor medewerkers buiten de spits kunnen reizen.

Boston Scientific, gevestigd op Randwyck, wil zijn medewerkers vooral bewust maken van hun reisgedrag.  Met een persoonlijk reisadvies voor individuele werknemers, op basis van woon-werkafstand, brengt Maastricht Bereikbaar alternatieven voor de auto in beeld. Deze alternatieven bieden we vervolgens voordelig aan.

Ook convenantpartner worden van Maastricht Bereikbaar? Neem contact op met onze mobiliteitsmakelaars.