Not all web pages are available in English. Sitemap

#ikreisslim: Anieta Koenen over P+R Maastricht Noord

Anieta Koenen vertelt over reizen via P+R Maastricht Noord.

"Iedere keer als ik in de bus zit, vind ik het weer geweldig." 

"Ik maak al sinds het begin gebruik van P+R Maastricht Noord. Eerst alleen in de weekenden en met feestdagen en nu dus ook doordeweeks. Ik ben heel erg enthousiast over het gemak van deze service. Ik kom vanuit Sittard en ik neem gemiddeld 1 x per week buslijn 100 naar het centrum van Maastricht. Sinds ik via P+R Maastricht Noord reis, laat ik Sittard links liggen als winkelstad. Het is echt ideaal vanuit het noorden. Meestal ga ik samen met mijn dochter die nog thuis woont, en soms ook met vriendinnen, ook om een terrasje te doen of wat te gaan eten. Ik breng nu ook eerder een bezoek aan de markt in Maastricht.

Ik adviseer het iedereen: maak er toch gebruik van! Het scheelt qua reistijd doordat je niet meer stil staat richting het centrum en terug. En goedkoop. Toen ik nog parkeerde bij Mosae Forum, rekende ik met gemak 12, 14 of 16 euro af bij de parkeerautomaat, dat vind ik echt weggegooid geld. Iedere keer als ik in de bus zit, vind ik het weer geweldig. En wat helemaal mooi was: in augustus reisde ik helemaal gratis, dankzij de actie waarbij je € 1,- terug kon verdienen bij Coffeelovers Dominicanen. Normaal ga ik daar altijd al een kop koffie drinken als ik in de stad ben, dus deze actie was voor mij helemaal mooi meegenomen. 

Als tip zou ik willen meegeven om de bus ook op koopavonden na 21.00 uur te laten rijden. Wegens gezondheidsklachten heb ik na het winkelen niet altijd meer de puf om nog helemaal naar het treinstation te lopen als ik terug ga. Maar verder vind ik het echt een superservice van de stad!"