Not all web pages are available in English. Sitemap

Frisse blik van Noorderbrug-fietsers gevraagd

Tijdens de renovatie van de Noorderbrug is het nodig het voet- en fietspad langdurig af te sluiten en een omleiding in te stellen. We willen graag samen met u nadenken over hoe we het omfietsen aangenamer kunnen maken. Maastricht Bereikbaar en project Noorderbrugtracé nodigen u uit om hierover door te praten tijdens een informele sessie op donderdagavond 16 februari 2017.

Het voet- en fietspad van de Noorderbrug kan tijdens de renovatiewerkzaamheden niet open blijven en er geldt voor langere tijd een omleiding. Dat is minder goed nieuws voor iedereen die regelmatig met de fiets of e-bike de brug oversteekt. Daarom willen we graag samen met u nadenken over hoe we het omfietsen toch net een stukje aangenamer kunnen maken.

Focus op fietsomleidingen

We hebben natuurlijk al ideeën, die we graag toetsen. Maar we willen vooral ook horen over uw ervaringen ‘op de fiets’ bij wegwerkzaamheden. Wat zijn bijvoorbeeld (kleine en grote) ergernissen en wat vindt u belangrijk bij tijdelijke situaties en omleidingsroutes? Waar moet de route aan voldoen? Ook zijn we benieuwd naar uw ideeën om de omleidingsroute leuker en aantrekkelijker te maken en wat u vindt van bepaalde acties om hinder te beperken. Kortom: we wisselen graag met elkaar van gedachten!

Met uw input helpt u ons inzicht te krijgen in de (hinder)beleving van fietsers tijdens werkzaamheden. Zodat we - waar mogelijk - onze aanpak hierop kunnen aanpassen.

Doet u mee?

  • Wie: iedereen die regelmatig over de Noorderbrug of door het uitvoeringsgebied van het Noorderbrugtracé fietst
  • Datum: 16 februari 2017
  • Tijd: 17.00-20.00 uur
  • Locatie: een goed bereikbare plek in Maastricht. De exacte locatie volgt na aanmelding
  • Vergoeding: Bol.com-bon van € 15,- per deelnemer. Verder zorgen wij voor deskundige begeleiding en uiteraard voor een goede verzorging van de inwendige mens.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar secretariaat@maastricht-bereikbaar.nl, liefst zo snel mogelijk en uiterlijk op 14 februari 2017. Let op: er is plek voor ongeveer 15 deelnemers. Vol=vol. We houden u op de hoogte van het vervolg!