Not all web pages are available in English. Sitemap

Fiets mee met in Beweging en ontvang 2 tickets voor het Bonnefantenmuseum!

Het Bonnefantenmuseum presenteert A Pen of All Work van de Amerikaanse kunstenaar Raymond Pettitbon. Doe jij mee aan Zuid-Limburg in Beweging en maak je tussen 13 juli en 1 oktober 2017 minstens 25 fietsritten? Dan ontvang je twee gratis tickets voor het Bonnefantenmuseum (OP=OP!).

Over de tentoonstelling

De tentoonstelling omvat ruim 700 werken uit de periode van de jaren 60 tot heden. Kenmerk van het oeuvre van Raymond Pettitbon is de onlosmakelijke verbinding tussen tekst en beeld. Bekijk meer informatie over de tentoonstelling.

Hoe werkt het?

  1. Doe mee aan het beloningsprogramma in Beweging voor partners van Maastricht Bereikbaar. Maak tussen 13 juli en 1 oktober minstens 25 fietsritten. Hoeveel ritten je al hebt gemaakt vind je onder de medaille met 'Bonnefanten badge'
  2. 'Bonnefanten badge' behaald? Claim de badge, dan ontvang je direct bericht met jouw unieke code!
  3. Meld je met je naam én je unieke code aan de balie van het Bonnefantenmuseum (Avenue Céramique 250 Maastricht)
  4. Klaar! Je krijgt met twee personen gratis toegang tot de tentoonstelling van Raymond Pettibon van 2 juni t/m 29 oktober 2017.

Let op: er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Bekijk de actievoorwaarden op de website van Zuid-Limburg in Beweging.