Not all web pages are available in English. Sitemap

Einde geldigheid Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart in 2016

De Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart is in 2011 gratis uitgegeven om de overgang van strippenkaart naar OV-chipkaart soepel te laten verlopen. De geldigheid van een OV-chipkaart is 5 jaar, daarom eindigt de geldigheid van de Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart in 2016 (de geldigheidsdatum vindt u op de kaart).

Omdat de OV-chipkaart ondertussen voor iedereen bekend is, verstrekt Maastricht Bereikbaar geen vervangende OV-chipkaarten meer in 2016. U kunt zelf een nieuwe OV-chipkaart aanvragen.

Vervangende OV-chipkaart aanvragen

Een vervangende OV-chipkaart kunt u aanvragen op www.ov-chipkaart.nl/ov-chip-kopen.htm onder het kopje 'Vervangen'. Een vervangende OV-chipkaart kost € 7,50. Het saldo, een abonnement of een kortingsproduct dat op de Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart staat, komt dan ook meteen op uw nieuwe persoonlijke OV-chipkaart.

Zakelijke Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart

Let op: dit geldt niet voor de zakelijke Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart die we bij acties gebruiken. Deze OV-chipkaarten blijven tijdens de actie geldig.

Meer informatie

Neem contact op met de Klantenservice van Maastricht Bereikbaar via +31 (0)43 799 94 09. U kunt uw vragen ook mailen aan klantenservice@maastrichtbereikbaar.nl.