Not all web pages are available in English. Sitemap

Docfest en Maastricht Bereikbaar organiseren Bike-in

Samen met Docfest, het Maastrichtse documentaire festival van 22 tot en met 24 september, organiseren we een Bike-in met de film ‘Bikes versus cars’ op 23 september. Verder maak je kans op passe-partouts voor Docfest en kun je 15% korting krijgen in de Docfest webshop.

Docfest is een jaarlijks documentaire-filmfestival in Maastricht, met aandacht voor documentaires en filmmakers uit Limburg en de Euregio. Van 22-24 september 2017 kun je in het Sphinxkwartier naast mooie documentaires genieten van interessante sprekers, muziek en eten en drinken in de foodgarden. Meer informatie over het programma en prijzen is te vinden op de website van Docfest.

Bike-in: 'Bikes versus cars'

Op 23 september van 13.30-15.00 uur organiseren Maastricht Bereikbaar en Docfest een Bike-in. Kom met de fiets naar de speciale fietsenstalling en bekijk vervolgens in zaal 1 van Lumière (Bassin 88, Maastricht) de film 'Bikes versus cars', die de rauwe werkelijkheid laat zien van fietsen in verschillende steden in de wereld. We vragen een kleine bijdrage van € 2,50, die we doneren aan de Fietsbank. En die € 2,50 heb je er zo weer uit, want je krijgt van ons twee consumptiemunten (ter waarde van € 2,40 per stuk) die je kunt besteden in de foodgarden van Docfest. De filmzaal in Lumière heeft 150 stoelen. Wees er dus snel bij. Op = Op. Je kunt maximaal 2 tickets per persoon bestellen. Na aanmelding ontvang je van ons uiterlijk op 20 september een bevestigingsmail met verdere informatie. Meld je nu aan!

15% korting in de Docfest webshop

We hebben voor iedereeen een speciale actie waarbij je 15% korting krijgt op alle tickets, passe-partouts en andere  zaken in de Docfest webshop. Bezoek de Docfest webshop en maak gebruik van de volgende kortingscode: DF17MB. Veel plezier bij Docfest!