Not all web pages are available in English. Sitemap

Bezoek het ECOMM-congres van 31 mei tot 2 juni

Van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 2 juni 2017 organiseert Maastricht Bereikbaar samen met onder andere gemeente Maastricht, Provincie Limburg en het ministerie van Infrastructuur en Milieu de European Conference on Mobility Management (ECOMM) 2017. Ook u kunt deelnemen aan het inspirerende programma van dit internationale mobiliteitscongres dat dit jaar in het MECC Maastricht plaatsvindt. Naast het reguliere programma is er ook een sociaal programma voor het versterken van uw netwerk.

Een bezoek aan ECOMM 2017 is de moeite waard voor iedereen die interesse heeft in (slimme) mobiliteit. U kunt deelnemen aan vele inspirerende presentaties, discussies en workshops over mobiliteitsgerelateerde onderwerpen en de laatste ontwikkelingen en innovaties op dit gebied. Nieuw dit jaar is het debat met 4 onderwijsinstellingen op vrijdagochtend en de beursvloer waar overheden, maar ook marktpartijen op het gebied van vervoer en slimme mobiliteit zich presenteren met demonstraties en pitches aan het publiek.

Keynote spreker Leo Bormans

Tijdens de openingsceremonie op woensdag geeft de Belgische schrijver Leo Bormans een inspirerende lezing over de relatie tussen mobiliteit en geluk. Hij is wereldwijd ambassadeur van geluk en kwaliteit van leven. Zijn boeken zijn vertaald in vele talen, van Japans tot Russisch. Ze hebben politieke leiders over de hele wereld beïnvloed. Hij werkte onder andere voor Unesco. Kijk voor meer informatie over Leo Bormans op www.leobormans.be

Sociaal programma

Voor alle bezoekers van het congres zijn er aanvullende activiteiten om te netwerken en meer van Maastricht te zien:

  • Welkomstreceptie op 31 mei van 18.00-19.30 uur in het Ipanema Café in het Bonnefantenmuseum.
  • Conferentiediner en feest op 1 juni van 20.00 uur-01:00 uur in Château Neercanne. Met een kaart loopt u door de grotten, waar op diverse plaatsen het diner geserveerd wordt.

Meer informatie

Kijk voor uitgebreide informatie over het programma op www.ecomm2017.com/programme. Nog niet aangemeld of wilt u zich aanmelden voor een activiteit van het sociaal programma? Ga naar www.ecomm2017.com/register_now voor aanmelden en de tarieven. U bent van harte welkom tijdens ECOMM2017