Not all web pages are available in English. Sitemap

Afronding voorjaarsactie

De voorjaarsactie Samen Slim Reizen is afgerond. De deelnemers hebben een cadeaubon voor een teamuitje ontvangen en er is geld overgemaakt naar de goede doelen.

In totaal 63 teams met 334 deelnemers deden mee aan de voorjaarsactie. 48 van de 63 teams (80% maakten voldoende slimme reizen tijdens de actieperiode om een beloning te ontvangen.  

Verdeling beloningen

35 teams kozen voor een gezamenlijk teamuitje (totale waarde: € 5.800,-). 13 teams kozen voor een donatie aan een goed doel. In totaal is er € 1.925,- overgemaakt naar de volgende goede doelen: Midwives 4 mothers, Duchenne, Kika, Myotone dystrofie de wereld uit, Equipe Mont Ventoux Gastenhof, KWF kankerbestrijding, Stichting de Knoevel en Wanna'Help!.

Alle deelnemers bedankt!

Voor Maastricht Bereikbaar was de actie een groot succes, we hebben veel enthousiaste reacties ontvangen over de voorjaarsactie. Er zijn bijvoorbeeld deelnemers die na de actie meteen zelf een e-bike hebben aangeschaft, en ook de eerste teamuitjes zijn al gepland. Nogmaals iedereen hartelijk bedankt voor de deelname en wellicht tot een volgende keer!