Not all web pages are available in English. Sitemap

Aan de slag met resultaten Truckspotting

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli registreerde Maastricht Bereikbaar in de ochtend- en avondspits het vracht- en bestelverkeer met camera's. Bij dit zogenaamde truckspotting bepalen we via de gefilmde bedrijfsnamen en -logo's die op de voertuigen zichtbaar zijn welke bedrijven regelmatig in de spits rijden. Projectleider Slim vervoeren Paul Hanraets legt uit wat er verder met deze gegevens gebeurt.

Projectleider Slim vervoeren Paul Hanraets legt in een radio-interview uit wat er met de verzamelde gegevens van deze ronde truckspotting gebeurt. Verder vertelt hij waarom het aantrekkelijk is voor bedrijven om gebruik te maken van het advies van Maastricht Bereikbaar, en wat we de logistieke sector verder nog kunnen bieden. Beluister het radiofragment:

Waarom Truckspotting?

Maatregelen als Truckspotting zijn nodig nu de economie aantrekt en er steeds meer vrachtverkeer komt. Dat helpt om de binnenstad te ontlasten, ook tijdens de spits. Een andere aanleiding is de start van de werkzaamheden aan de Noorderbrug. 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit onderzoek kunt u contact opnemen met Paul Hanraets, projectleider Slim vervoeren van Maastricht Bereikbaar, via 06-51521611 of paul.hanraets@maastricht-bereikbaar.nl