Not all web pages are available in English. Sitemap

31 mei Huldiging Tom Dumoulin

Vanavond 31 mei om 19.00 uur is de huldiging van Tom Dumoulin op de Markt in Maastricht. Kom je ook? Maak er een leuke avond van door ook je reis slim te plannen. Houd rekening met verkeersdrukte en gebruik bij voorkeur het openbaar vervoer, een P+R of kom met de fiets.

We verwachten vanavond extra drukte in de stad, al ruim voor de huldiging. Kom je Tom Dumoulin toejuichen? Bekijk dan van tevoren onze tips voor slim reizen naar Maastricht.

Fiets

In fietsenstallingen Kesselskade en Markt staat je fiets bewaakt en overdekt gestald. Deze fietsenstallingen blijven vanavond zo lang open als nodig is. Kijk voor meer informatie over de fietsenstallingen op https://www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/fiets/fietsenstallingen.

P+R

Parkeer bij een P+R en reis verder met de trein naar het centrum van Maastricht. Kom je vanuit de richting Eindhoven/Heerlen? Vanaf P+R Maastricht Noord reis je snel en goedkoop naar hartje stad. Je parkeert gratis en kunt 4 x per uur verder reizen naar het centrum met buslijn 10 (dagretour € 2,- p.p.). Na 19.00 uur rijdt de bus vanaf halte Mosae Forum terug naar station Maastricht Centraal waar je de trein kunt nemen terug naar Maastricht Noord. Je hoeft dan geen treinkaartje te kopen. 

Parkeren

Ga je toch met de auto naar het centrum, parkeer dan slim en probeer de spits te mijden.

  • Parkeren aan de randen van de stad is goedkoper dan in het centrum.
  • Probeer de Noorderbrug en Kennedybrug te vermijden en te parkeren aan de zijde van de Maas waar je vandaan komt. Informatie over de actuele bezetting van de parkeergarages vind je op www.maastrichtbereikbaar.nl/auto/parkeren/parkeergarages.
  • Maastricht is een compacte stad, elke parkeergarage bevindt zich op maximaal 10-15 minuten lopen van het centrum. Wil je minder betalen en toch snel in het centrum zijn? Bij de Park+Walk-terreinen Stadspark en Cabergerweg betaal je € 6,- tot € 9,- per dag en je loopt gemakkelijk naar de stad.
  • Volg ons op Facebook/Twitter voor actuele reisinformatie.

We wensen iedereen een fijne avond!