Not all web pages are available in English. Sitemap

100e kortingsvoucher Ontdek de e-bike

De fietsacties van Maastricht Bereikbaar zijn een succes. Ondertussen is de 100e kortingsvoucher voor de aanschaf van een e-bike ingewisseld! Daar zijn we trots op. Daarom ontving Lieke van Balen - die de 100e e-bike aanschafte met korting - een bos bloemen van rijwielhandelaar Jos Evers van Cycling Evers.

Lieke van Balen is de 100e persoon die de kortingsvoucher gebruikt die bij de actie Ontdek de e-bike hoort. Ze schafte een high speed e-bike aan zodat ze geen uur meer hoeft te fietsen van haar woonplaats Nuth naar haar werk bij MUMC+. Met de speedbike is het mogelijk om de 19 kilometer binnen 35 minuten af te leggen. Lieke van Balen: "Ik heb de e-bike nu twee weken en ik ben er superblij mee! Ik beweeg graag tijdens mijn dagelijkse woon-werkverkeer. Ik ben van plan om het hele jaar door met de e-bike naar het werk te blijven fietsen."

Een e-bike met korting

Via Ontdek de e-bike kunnen medewerkers van partners van Maastricht Bereikbaar een e-bike met korting aanschaffen bij rijwielhandelaren in de buurt. Weet u nog niet of een e-bike iets voor u is? Probeer dan gratis een week lang een e-bike. Kijk voor meer informatie over de kortingsactie en het proberen van een e-bike op www.ontdekdeebike.nl.