Finding your parking space

You can find an appropriate parking space for your visit to Maastricht in this overview where all parking facilties are indicated.

The overview is arranged by the parking zones according to the PRIS system (signs along the road). The signs guide you to an available parking space.

Parkeergarages en parkeerterreinen

In het overzicht staan alle parkeerterreinen en parkeergarages in het centrum van Maastricht. Het overzicht is ingedeeld per parkeerzone, hetzelfde als op de borden in de stad die je de weg wijzen naar vrije parkeerplaatsen.

Voorlopig geen parkeergegevens beschikbaar

De parkeerbezetting die wij tonen via de website van Maastricht Bereikbaar en via PRIS - het parkeerinformatiesysteem -  in de stad, is het resultaat van datastromen tussen Q-Park, gemeente Maastricht en programmabureau Maastricht Bereikbaar. Het geeft de parkeerbezettingsgraad in parkeergarages- en terreinen weer in het centrum van Maastricht.

Afgelopen december waren er storingen in de uitwisseling van de verschillende datastromen. De borden van het PRIS en de Slimme Kaart op www.maastrichtbereikbaar.nl gaven aan dat er nog vrije parkeerplaatsen zouden zijn, terwijl er garages vol waren. De datastromen zijn daarop onderzocht en storingen opgelost. Helaas hebben we moeten constateren dat dezelfde problemen zich blijven voordoen. Derhalve staan de PRIS borden in de stad uit en ook op www.maastrichtbereikbaar.nl staat geen actuele info over de bezettingsgraad van de parkeergarages. Gemeente en Q-Park hebben besloten om een onafhankelijk bureau komende maanden onderzoek te laten doen naar omvang, oorzaken en oplossingen. Mogelijk moeten systemen worden omgebouwd of opnieuw ingericht. Via de communicatiekanalen van Maastricht Bereikbaar berichten wij over de vorderingen. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Sphinxkwartier

Multistorey car park

Sphinx (€€)

Frontensingel

Voorlopig geen parkeergegevens beschikbaar.

Céramique - Wyck

Markt

O.L. Vrouweplein

Wyck-Station

Vrijthof

Maastricht Noord

P+R locations in Maastricht

Travel with a discount to the center of Maastricht from P+R Maastricht Noord and P+R Maastricht Zuid.

Up-to-date traffic information

Use our smart map to check traffic congestion, roadworks, and parking information.